Siófok programok - Siófok taxi

Balatoni Szezonnyitó Pünkösdi Ünnep

 

Siófokon között, péntektől vasárnapig tart a pünkösdi szezonnyitó ünnep ingyenes program-kavalkáddal: felvonulással, vásárral, koncertekkel, neves fellépőkkel, bemutatókkal. A fesztivál részeként átadják a Nyár Fővárosának kulcsát, a Kálmán Imre Emlékplakettet, valamint a város Pro Turismo Díjait. A fesztivál teljes ideje alatt kézművesek, kereskedők és vendéglátók várják a vendégeket a Siófokon a Fő téren. Minden program ingyenes, a programváltozás jogát a szervezők fenntartják! Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál

 

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki New Orleans Jazz Fesztivál Siófok Fő terén. Magyarország legnagyobb tradicionális jazz eseményén az ország minden tájáról érkező zenekarok a gipsy swingtől a ragtime-on át a dixielandig képviseltetik magukat, és mutatják be a műfaj sokszínűségét. A kellemes hangulatú, nyáresti rendezvénynek között örülhetnek a jazz zene kedvelői. Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!

 

Balatoni Retro Láz

 

Idézzük fel együtt külföldi és magyar sztárokkal a ’90-es és 2000-es évek legjobb nyári bulijait és azokat a kedves balatoni emlékeket. Nagyon kedvező jegyárakkal és egy óriási bulival várunk. A Total Dance csapata  leköltözik Siófokra, hogy egy pár jéghideg koktél mellett a kedvenc Balatonunk partján csináljon Nektek egy régóta várt szabadtéri retro fesztivált. Ígérjük ez lesz a nyár bulija és visszacsempésszük a legendás `90-es évek hangulatát a szívekbe, egy estére. Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Gazdanap Siófok-Kiliti

 

Idén is megrendezik a Siófok-Kiliti Gazdanapot, színes szakmai és közönségprogramokkal a Kersák Lovastanyán. A szervezők minden gazdálkodót és érdeklődőt szeretettel várnak. Jöjjön el Ön is családjával, és töltsön el egy élményekben gazdag, tartalmas napot a Balaton fővárosában, közel az agráriumhoz! Kenyérszentelő ünnep, Sió lovasjátékok, országos szántóverseny, gazdák és vadászok találkozója. Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!

 

Bor és Kenyér Ünnepe

 

A Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon a Rózsakertben, a hajóállomásnál, 2017. augusztus 18 - 20. között kerül megrendezésre. Borászatok, pékségek, kézművesek, helyi művészeti csoportok műsorai, családi programok, kulturális és gasztronómiai élmények sokasága ígér kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást a térség egyik legnagyobb fesztiválján, a siófoki nyár záróeseményén. Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Nemzetközi Néptáncfesztivál Siófok

 

Kezdődnek a Nemzetközi Néptáncfesztivál programjai Siófokon a Kálmán Imre Kulturális Központ előtti téren. 7 ország színes néptánccsoportjai mutatkoznak be a közönség előtt. Az esemény ingyenes! Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!

 

Balatoni Hajós Fesztivál

 

A Balatoni Hajózási Zrt. második alkalommal rendezi meg a Balatoni Hajós Fesztivált. A BAHART az esemény megszervezésével is szeretne méltóképpen megemlékezni a 170 éves Balatoni Hajózásról, megmutatni a nagyközönségnek a hajózást, mint hivatást és életformát, ráirányítani a figyelmet a hajós szakmára, a hajósok életére. Az eseményt színvonalas fellépők, kiállítók, hajós tematikájú gyermekprogramok színesítik, emellett program- és sétahajózás várja a látogatókat. A teljes fesztivál a hajózás jegyében zajlik, a Siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ támogatásával. Látogasson el Ön is családjával Siófokra szeptember a Balatoni Hajós Fesztiválra! Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál

 

A Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál kerül megrendezésre. Siófok - Kiliti, korábbi nevén Balatonkiliti csodálatos adottságokkal megáldott terület. Páratlan panorámájú szőlődombokkal, bő termő szántóföldekkel, hangulatos horgásztóval, valamint sok szép erdős résszel gazdagított kirándulóhelyek teszik otthonossá az itt lakók életét. Kertvárosi hangulatát, már - már falusias nyugalom jellemzi. Ide várják szeretettel az érdeklődőket is a szüreti mulatságra. Válassza a  taxi Siófok szolgáltatást!

 

Balatoni Halfesztivál Siófok

 

Sok-sok program és finom halétel várja a kedves látogatókat a Halfesztiválon Siófok Fő terén! Között ötödik alkalommal rendezik meg a Siófoki Halfesztivált a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezésében, népszerűsítve a halételeket, főként a balatoni halat, és bizonyítva, hogy ősszel is vonzó, színvonalas programlehetőségeket lehet biztosítani az üdülőrégió vendégeinek, lakóinak. Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Kálmán Imre Emléknapok

Kálmán Imre Emléknapok Siófokon. Tíz éve már, hogy a Kálmán Imre Kulturális Központ hagyományteremtő szándékkal vállalkozott az esemény megrendezésére, ezzel tisztelegve Kálmán Imre örök életű művei előtt. A siófoki születésű világhírű zeneszerző innen indult el a világsiker felé, hogy a műfaj szerelmeseinek felejthetetlen perceket szerezzen gyönyörű melódiáival. Színházi- és operett előadások, mesejátékok és koncertek Kálmán Imre, a XX. századi magyar operett egyik legnagyobb csillaga emlékére, immár 10. alkalommal. Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!

 

Halloween program gyerekeknek, hajó Siófokról interaktív mesével, zenével, izgalmas programokkal

 

Halloween Hajók Siófokon november első szombatján. Halloween hajókkal vár kicsiket és nagyokat a BAHART Siófokon! Boszorkányok! Kísértetek! Szellemek! Interaktív mesével, zenével, igazi `tökös` programmal várunk mindenkit a Badacsony katamarán fedélzetén! Ne hagyd ki, légy ott, megéri! November 4-én Halloween hajókkal vár kicsiket és nagyokat a BAHART Siófokon! Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Aranycsengő Adventi Vásár - Adventi programok Siófokon

 

A Siófok főterén kialakított hangulatos adventi vásárban kézművesek és kereskedők várják a szeretteik számára ajándékokat keresőket, a vendéglátók pedig finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal kínálják a vendégeket. A népszerű fellépőkkel színesített ünnepi vásár alkalmával lesznek kézműves foglalkozások gyermekeknek, ünnepi koncertek és gyertyagyújtás, kapható lesz forralt bor és forró csoki, valamint ne feledkezzünk meg a jégpályáról sem, mely a belváros szívében várja majd a korcsolyázni vágyókat! A téren felállított Betlehem mellett, a színpadon a hétvégéken a városi oktatási intézmények gyermekcsoportjai, diákjai segítenek feleleveníteni a karácsonyi ünnepkör hagyományait, valamint esténként ünnepváró zenei programok fogadják a közönséget. Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!

 

Mikulás hajó Siófokról a Szent Miklós hajó fedélzetén interaktív, zenés gyerekműsorral

 

Mikulás Hajó Siófokról. teli puttonnyal érkezik hozzánk a Mikulás! December a Szent Miklós hajó fedélzetén interaktív, zenés gyerekműsorral, ajándékkal várunk minden gyerkőcöt a családjával! A program 1,5 órás. Válassza a Siófok taxi szolgáltatást!

 

Siófok Szilveszteri Party december 31.

 

Remek zenékkel, hangulatos gasztro faházakkal, forralt bor és kürtőskalács illattal, óriási partikellékvásárral, az év utolsó napjának legnagyobb bulijával vár Siófok! Ünnepeld az év legutolsó és legnagyobb buliját Siófokon, a Fő téren! Az évet egy fergeteges szilveszteri buli zárja. A programok ingyenesek. Válassza a taxi Siófok szolgáltatást!